Ondergrondse parking

Wat met de wagen? Die vindt een veilige plaats in de ondergrondse parking. De liften van de woongebouwen bovenop deze tweedelige parking lopen gewoon door tot beneden waardoor je zo van je woning naar de parking zakt en uiteraard ook omgekeerd. De gebouwen aan de Berlarij en Arthur Vanderpoortenlaan hebben geen rechtstreekse lift naar de parking. Hier voorzien we een kruiwagenpad dat je snel tot aan de gemeenschappelijk lift naar de parking brengt. De parking telt 68 parkeerplaatsen en 36 private bergingen.

Fietsenstallingen

Ook de fiets krijgt een belangrijke plek in Hof Berlamuze. Logisch, hier in Lier is alles vlakbij en je bent er zo met de fiets. Bovendien leent de omgeving, met zijn talrijke fietsroutes, zich voor ontspannende tochtjes langs de Nete en tal van historische blikvangers. Hof Berlamuze telt rondom vier afsluitbare fietsenstallingen, goed voor in totaal 193 fietsen. Hier vindt je fiets een veilig onderkomen, steeds dichtbij en vertrekkensklaar.

Openbaar vervoer

Met verschillende bushaltes in de buurt en Lier station op een 7-tal minuten fietsen kun je hier ook rekenen op prima verbindingen met het openbaar vervoer. Tot slot zijn er in Lier ook verschillende Cambio-deelauto’s, met onder meer de Gasthuisvest standplaats vlakbij. Verder noteren we ook Blue-bike deelfietsen en Donkey Republic elektrische deelfietsen.