1 slpk app

(ca. 65-77 m²)

vanaf €275.000 excl kosten
tot eind 2024: 6% btw (onder voorwaarden)
bespaar ca. €26.400

2 slpk app

(ca. 77-101 m²)

vanaf €312.500 excl kosten
tot eind 2024: 6% btw (onder voorwaarden)
bespaar ca. €30.000

3-4 slpk app

(ca. 101-155 m²)

vanaf €388.000 excl kosten
tot eind 2024: 6% btw (onder voorwaarden)
bespaar ca. €37.250

woningen

(ca. 172-182 m²)

vanaf €575.000 excl kosten
tot eind 2024: 6% btw (onder voorwaarden)
bespaar ca. €55.200

Waar Hof Berlamuze zich nog in onderscheidt? Een wel heel verscheiden aanbod aan eigentijdse en duurzame appartementen en woningen. Typeappartement? Hebben we niet. Iedere persoon en elk gezin is anders. We willen dat iedereen hier een thuis kan vinden. Verscheidenheid is het motto, voor een diverse en leuke mix aan bewoners.

Iedereen kan hier een thuis vinden

Wist je dat Hof Berlamuze extra inzet op duurzaam wonen?

Dit energiezuinige nieuwbouwproject, voorzien van individuele lucht-waterwarmtepompen en aangename vloerverwarming, is klaar voor de energetische normen van vandaag én morgen.

Een heel verscheiden aanbod aan eigentijdse en duurzame appartementen en woningen

Samen ontdekken welk appartement jou op het lijf geschreven is

Graag een appartement met een tuin of liever een terras? Misschien wel een duplex of ruime penthouse? Hof Berlamuze heeft het allemaal: appartementen met één, twee, drie en zelfs vier slaapkamers, voor gezinnen op zoek naar ruimte, starters die uit zijn op een eerste eigen stek of senioren gesteld op rust en comfort. Samen ontdekken we welk appartement jou op het lijf geschreven is.

Grondgebonden woningen

Daarnaast omvat het project ook zes extra ruime ‘grondgebonden woningen’ met vier slaapkamers. Het zijn huizen met zowel een private achtertuin aan een kruiwagenpad als een zuidgericht terras dat aansluiting vindt bij het groene binnengebied. Met een bruto vloeroppervlak tussen zo’n 171 en 182m², verspreid over drie verdiepingen, heb je ruimte zat. Met op het gelijkvloers de leefruimte en keuken, op de eerste verdieping het nachtgedeelte – slaapkamers met badkamer – en helemaal boven onder het dak de masterbedroom voorzien van extra ensuite badkamer.

Hoogwaardig interieur, op maat van jouw wensen

Voor welk appartement of woning je ook kiest, wij garanderen woonkwaliteit met veel licht en een optimale verbinding tussen binnen en buiten dankzij de grote raampartijen. Zo kan je optimaal genieten van de groene rust die je hier omringt. Niet alleen buiten maar ook binnen zetten hoogwaardige materialen en een verfijnde afwerking de toon. Wie tijdig beslist, kiest mee: van vloeren tot keuken en desgewenst zelfs een aangepaste indeling van je appartement of woning.